Vedeli ste o tom, že vlny z mikrovlnky menia molekulárnu štruktúru jedál a defacto jedlo zabíjajú? Pozrite si pokus s kvetinou a vodou, ktorý dokazuje, že voda prevarená v mikrovlnnej rúre rastlinku zabila.
Školáčkin nápad
Tento pokus bol prevedený na základnej škole v Sussexe, ako projekt do súťaže, ktorá podporuje záujem detí o vedu. Ako prvý krok dievčina prefiltrovala vodu a rozdelila ju na dve časti, pričom jednu prevarila na sporáku a druhú v mikrovlnke. Po tom, ako sa voda ochladila, s ňou zalievala dve rovnaké rastliny.
Hlavná myšlienka tohto projektu spočívala v zistení, či sa menia vlastnosti, alebo štruktúra jedál prihrievaných v mikrovlnnej rúre.Akonáhle videli po 9 dňoch výsledky testu, zopakovali ho niekoľkokrát po sebe aj jej spolužiaci. Vždy s rovnakým výsledkom.
Dohady o mikrovlnnej rúre
O škodlivosti mikrovlnky sa polemizuje už dlho. Nejde ani tak o škodlivosť ožiarenia, ako o zmenu štruktúr, napríklad DNA, ktorú potom telo nedokáže rozpoznať.
Všetko, čo je vložené dnu, prejde rovnakým procesom a to zrýchlením pohybu molekúl.
Tieto pohyby spôsobia, že sa substancia zmení a zničí všetky vitamíny, proteíny aj minerály a ako vedľajší produkt vznikajú radiolytické prímesi, ktoré sa bežne v prírode nevyskytujú.
Telo takto prijatú potravinu buď uchová v tukových bunkách, aby sa pred touto zdegenerovanou potravou ochránilo, alebo sa jej čo najskôr zbaví. Napriek tvrdeniu výrobcov o bezpečnosti týchto prístrojoch, existujú prípady, kedy sa takýmto spôsobom zmenili vlastnosti látok a tie mali následky. Jasným dôkazom je aj tento pokus, ale aj prípad sestričky z Kanady, ktorá ohriala transfúznu krv v mikrovlnke a transfúziou zabila pacienta.
(ZDROJ: svetkolemnas.info)