Opäť recept na zdravé a ľahké jedlo. Vyskúšajte špenátové košíčky s kyslou smotanou.
Špenátové košíčky
Suroviny:
200 g listového špenátu, 2 lyžičky oleja, jedna cibuľa, 2 lyžice kyslej smotany, 12 krajcov čerstvého toustového chleba, maslo, 12 vajec,

Prekvapivé triky, ktoré vám pomôžu pri chudnutí
Postup:
Cibuľu očistite, nakrájajte na kolieska a nechajte osmažiť na oleji do sklovita.
Prisypte k nej špenát. Krátko ho poduste, osoľte, okoreňte a stiahnite z ohňa.
Do vychladnutého špenátu primiešajte smotanu. Chleby potrite z jednej strany maslom. Krajce chleba vložte do misiek tak, aby okraje boli zdvihnuté a dajte na tri minúty zapiecť do rúry (pri teplote 190 °C).
Potom do mištičiek rozdeľte špenát, vyklopte naň vajce a vráťte spať do rúry.
Pečte približne 12 minút pokiaľ bielky nestuhnú.