Dnes sa už nemusíte trápiť čo uvariť na večeru. Pripravte nasledujúci recept a problém vyriešený.
Na Pečený blaklažán v lístkovom ceste budeme potrebovať:
Suroviny
lístkové cesto, 1 baklažán, 3 konzervy tuniaka v olivovom oleji, 50 g parmezánu, 1 hrsť pažítky, 1 lyžica horčice, olivový olej, 2 veľké paradajky, soľ a mleté čierne korenie
Postup:
Tuniaka sceďte a odložte bokom. Baklažán a paradajky nakrájajte na tenké plátky a poukladajte na vymastený plech na pečenie.
Pečte asi 20 minút pri teplote 170 °C, vyberte a odložte bokom.
Tuniaka a horčicu vymiešajte v miske. Nakrájajte syr parmezán.
Na ďalší plech rovnomerne rozložte lístkové cesto a poukladajte naň vrstvu baklažánu, syra, paradajok a tuniaka.
Tento krok opakujte ešte dvakrát a dajte piecť do rúry na 10 minút pri teplote 170 °C.