Domov, to je vôňa a chuť poctivo pripraveného jedla. Mnohí z nás si domov nevedia predstaviť bez poctivého prívarku, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou tradičnej slovenskej kuchyne.
Obľube sa teší najmä vďaka jednoduchej príprave, vysokej výživovej hodnote a rozmanitosti chutí. Prívarok si môžete prichystať na mnoho spôsobov – tekvicový, zemiakový či hrachový.
Obľúbenou slovenskou klasikou je však šošovicový. Ten si môžete teraz dopriať bez zdĺhavého namáčania šošovice a pochutnať si na ňom kedykoľvek vás napadne. Stačí, ak siahnete po novinke značky Carpathia – hustom šošovicovom prívarku, ktorý vďaka uvareným a až následne usušeným strukovinám, pripravíte do 15 minút.
Výhodou je tiež prírodné zloženie prívarku. Nájdete v ňom len to, z čoho si ho doma sami varievate – šošovicu, zápražku a korenie. Pridáte tak už len vodu a smotanu a za chvíľku máte na stole chutné a poctivé jedlo ako od mamy alebo babičky. A okrem šošovicového ponúka Carpathia aj ďalšie dva druhy príchutí – zemiakový a fazuľový.
Súťaž
Otázka: Aké ingrediencie musíte pridať k prívarkom Carpathia, aby ste pripravili hotový pokrm?
Výherca získa balíček prívarkov Carpathia a výbavu na varenie vo folklórnom štýle. Odpovede posielajte do 30.06.2017.
Jeeej! Nepodarilo sa nám nájsť váš formulár.
Výherca: Miroslava Jadrná