Spicy drinky, ktoré okorenia život

Spicy drinky, ktoré okorenia život
Mistral

Recepty na nápoje pripravil exkluzívne pre značku MISTRAL Vladimír Baňák, Majster sveta v miešaní nápojov 2010.

Ingrediencie a postup prípravy bol zvolený tak, aby ste prípravu nápojov zvládli ľahko a rýchlo v pohodlí domova. Prekvapte svoju návštevu či deti exotickou chuťou čaju z čistého zázvoru z Nigérie či voňavej škorice z Indonézie. SPICY TEA sú navyše prírodné čaje bez akýchkoľvek aróm alebo iných prísad.

1. MINT & GINGER SURPRISE

4 – 4,5 dcl horúci čaj MISTRAL SPICY TEA Pure Ginger

cca 10 lístkov čerstvej mäty

1,5 – 2 cl bazový sirup

citrónová šťava

citrónová kôra

Príprava:

Do skleneného hrnčeka o objeme 4 – 4,5 dcl vložíme lístky mäty, citrónovú kôru (bez bielej vnútornej časti) a zalejeme vylúhovaným horúcim čajom Pure Ginger. Dosladíme bazovým sirupom a pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy.

2. PURE GINGER DREAM

2 dcl horúci čaj MISTRAL SPICY TEA Pure Ginger

1/4 pomaranču

trstinový hnedý cukor

badyán

škorica

citrónová šťava

Príprava:

V sklenenom hrnčeku na čaj roztlačíme na mesiačiky nakrájaný pomaranč, pridáme hnedý cukor, badyán, škoricu a zalejeme horúcim čajom Pure Ginger. Chuť vyvážime trochou citrónovej šťavy.

3. MULLED WINE by LEMON TWIST TEA

1,5 dcl červeného vína

vrecko čaju MISTRAL SPICY TEA Lemon Twist

pomarančová kôra

med

Príprava:

Do horúceho červeného vína (nesmie vrieť) vložíme vrecko čaju Lemon Twist a pomarančovú kôru (bez bielej vnútornej časti). Necháme pár minút lúhovať a dosladíme medom.

4. VODKA & LEMON TWIST TEA

cca 15 cl horúci čaj MISTRAL SPICY TEA Lemon Twist

3 cl mango vodka alebo citrónová vodka

citrónová kôra

hnedý trstinový cukor

citrónová šťava

Príprava:

Do hrnčeka na teplé nápoje nalejeme horúci čaj Lemon Twist, pridáme vodku s mangovou príchuťou, citrónovú kôru. Dosladíme cukrom a chuť vybalansujeme trochou citrónovej šťavy.

5. MULLED WINE by CINNAMON SPICY TEA

1,5 dcl červeného vína

vrecko čaju MISTRAL SPICY TEA Cinnamon Spice

pomarančová kôra

med

Príprava:

Do horúceho červeného vína (nesmie vrieť) vložíme vrecko čaju Cinnamon Spice a pomarančovú kôru (bez bielej vnútornej časti). Necháme pár minút lúhovať a dosladíme medom.

6. HOT APPLE by TEA

2 dcl jablkový nefiltrovaný džús za studena lisovaný

vrecko čaju MISTRAL SPICY TEA Cinnamon Spice

Príprava:

Do hrnčeka vložíme vrecko čaju Cinnamon Spice a zalejeme horúcim jablkovým džúsom. Necháme lúhovať niekoľko minút a servírujeme. Pre alkoholickú verziu môžeme pridať 3 cl hnedého jamajského rumu alebo kvalitného brandy.

7. HOT MANGO by TEA

2 dcl mangový džús

práškové horké kakao

vrecko čaju MISTRAL SPICY TEA Cinnamon Spice

Príprava: Do hrnčeka vložíme vrecko čaju Cinnamon Spice a zalejeme horúcim mangovým džúsom, do ktorého sme pridali štipku horkého kakaa. Necháme lúhovať niekoľko minút a servírujeme.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom