Urobte svojim najbližším radosť. Pripravte im Cheesecake bez pečenia s kondenzovaným mliekom.
Zloženie :
300 g sladeného Salka, ktoré sme varili vo vriacej vode dve hodiny
300 g tvarohu
250 – 300g sušienok
150 g masla
1 lyžica želatíny
Skúste s nami tieto tvarohové rezy so želatínou. Čo potrebujete na tento domáci recept?
Ako zhotoviť Cheesecake bez pečenia s kondenzovaným mliekom?
Najskôr pripravíme nepečený korpus. Sušienky vložíme do misky mixéra a rozmrvíme ich. Pridáme do nich roztopené maslo. Premiešame. Želatínu namočíme a uvaríme podľa pokynov.
Sušienkový korpus dáme na spodok formy na pečenie, ktorú sme vystlali celofánom alebo papierom na pečenie. Krém si pripravíme zmiešaním tvarohu a kondenzovaného mlieka na rovnomernú zmes.
Nakoniec treba pridať želatínu a znovu zamiešať. Krém vylejeme na sušienkový korpus.
Cheesecake necháme stuhnúť v chladničke najmenej 4-5 hodín, a najlepšie po celú noc.
Dobrú chuť a sladký víkend.