
1. Na oleji opražte pokrájanú cibuľu s prelisovaným cesnakom. Pridajte na kocky pokrájanú cuketu a chvíľu poduste.SB

2. Pridajte asi 2 dcl mlieka a nechajte prevariť.SB

3. Obsah panvice rozmixujte na hladko, omáčku vráťte späť na panvicu. Pridajte soľ a korenie podľa chuti.SB

4. Pridajte žĺtok na zahustenie a metličkou miešajte, kým omáčka nezhustne.SB

5. Na záver prihoďte plátok masla, nechajte rozpustiť a premiešajte.SB

6. Do hotovej omáčky vložte cuketové rezance a chvíľu s omáčkou prehrejte podľa toho, aké chrumkavé rezance chcete.SB

SB
1. Na oleji opražte pokrájanú cibuľu s prelisovaným cesnakom. Pridajte na kocky pokrájanú cuketu a chvíľu poduste.SB