1. Na oleji opražte pokrájanú cibuľu s prelisovaným cesnakom. Pridajte na kocky pokrájanú cuketu a chvíľu poduste.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
2. Pridajte asi 2 dcl mlieka a nechajte prevariť.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
3. Obsah panvice rozmixujte na hladko, omáčku vráťte späť na panvicu. Pridajte soľ a korenie podľa chuti.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
4. Pridajte žĺtok na zahustenie a metličkou miešajte, kým omáčka nezhustne.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
5. Na záver prihoďte plátok masla, nechajte rozpustiť a premiešajte.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
6. Do hotovej omáčky vložte cuketové rezance a chvíľu s omáčkou prehrejte podľa toho, aké chrumkavé rezance chcete.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
1. Na oleji opražte pokrájanú cibuľu s prelisovaným cesnakom. Pridajte na kocky pokrájanú cuketu a chvíľu poduste.SB
Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom