1. Na oleji opražte pokrájanú cibuľu s prelisovaným cesnakom. Pridajte na kocky pokrájanú cuketu a chvíľu poduste.SB
2. Pridajte asi 2 dcl mlieka a nechajte prevariť.SB
3. Obsah panvice rozmixujte na hladko, omáčku vráťte späť na panvicu. Pridajte soľ a korenie podľa chuti.SB
4. Pridajte žĺtok na zahustenie a metličkou miešajte, kým omáčka nezhustne.SB
5. Na záver prihoďte plátok masla, nechajte rozpustiť a premiešajte.SB
6. Do hotovej omáčky vložte cuketové rezance a chvíľu s omáčkou prehrejte podľa toho, aké chrumkavé rezance chcete.SB
SB
1. Na oleji opražte pokrájanú cibuľu s prelisovaným cesnakom. Pridajte na kocky pokrájanú cuketu a chvíľu poduste.SB