
2. Spodok formy na pečenie si vyložíme papierom na pečenie, okraje natrieme olejom.SB

1. Nad parou zohrejeme sladkú smotanu. Nalámeme do nej bielu čokoládu a miešame, kým sa čokoláda rozpustí. Dáme vychladiť do chladničky.SB

3. Oddelíme si žĺtky od bielkov. Bielky šľaháme mixérom s lyžicou práškového cukru a štipkou soli, postupne prisypeme zvyšok cukru a prišľaháme ho do snehu. Postupne prišľaháme do snehu po jednom žĺtky a olej.SB

4. Rukou opatrne primiešame k snehu preosiate kakao a múku, miešame kým sa suroviny nespoja.SB

5. Cesto vylejeme do formy a uhladíme. Pečieme pri teplote 160 stupňov Celzia asi 15 -20 minút, podľa skúseností s vašou rúrou na pečenie. Špajľou skúsime cesto, či je prepečené. Upečený korpus dáme vychladiť.SB

6. Do vychladenej smotany s čokoládou pridáme čerstvý syr a tvaroh.SB

7. Šľaháme do tuha.SB

8. Krém vylejeme na korpus.SB

9. Krém uhladíme a dáme chladiť na minimálne 12 hodín, aby zákusok poriadne stuhol.SB

10. Tortu podávame posypanú čokoládovými stružlinkami. Dobrú chuť!SB
2. Spodok formy na pečenie si vyložíme papierom na pečenie, okraje natrieme olejom.SB