1. Nad parou zohrejeme sladkú smotanu. Nalámeme do nej bielu čokoládu a miešame, kým sa čokoláda rozpustí. Dáme vychladiť do chladničky.SB
2. Spodok formy na pečenie si vyložíme papierom na pečenie, okraje natrieme olejom.SB
3. Oddelíme si žĺtky od bielkov. Bielky šľaháme mixérom s lyžicou práškového cukru a štipkou soli, postupne prisypeme zvyšok cukru a prišľaháme ho do snehu. Postupne prišľaháme do snehu po jednom žĺtky a olej.SB
4. Rukou opatrne primiešame k snehu preosiate kakao a múku, miešame kým sa suroviny nespoja.SB
5. Cesto vylejeme do formy a uhladíme. Pečieme pri teplote 160 stupňov Celzia asi 15 -20 minút, podľa skúseností s vašou rúrou na pečenie. Špajľou skúsime cesto, či je prepečené. Upečený korpus dáme vychladiť.SB
6. Do vychladenej smotany s čokoládou pridáme čerstvý syr a tvaroh.SB
7. Šľaháme do tuha.SB
8. Krém vylejeme na korpus.SB
9. Krém uhladíme a dáme chladiť na minimálne 12 hodín, aby zákusok poriadne stuhol.SB
10. Tortu podávame posypanú čokoládovými stružlinkami. Dobrú chuť!SB
1. Nad parou zohrejeme sladkú smotanu. Nalámeme do nej bielu čokoládu a miešame, kým sa čokoláda rozpustí. Dáme vychladiť do chladničky.SB